22:13 - Börü Hollywood yolcusu
21:35 - Rihanna ve Jay-Z’den onayı aldı
21:26 - Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Esnaf ve Vatandaşla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor
20:51 - Zabıta Ekipleri seyyar satıcı ve kaldırım işgalini denetledi
20:45 - HALİLİYE BELEDİYESİ ÇÖLYAKLILARIN GÖNÜLLERİNE DOKUNUYOR
20:32 - ŞUSKİ ALT YAPIYI ÖNEMSİYOR
19:52 - AK Parti KARAKÖPRÜ İlçe Başkanlığı’nın Yürütme Kurulu Listesi belli oldu
ÜLKER PİRİYEVA -AZERBAYCAN
Azerbaycan Milletvekili Meşhur Memmedov – “8 Kasım bizim için milli gurur günü!”
ŞUŞA’yı özgürleştirerek, halkımız kendisini bir ulus olarak yeniden doğruladı.
Karabağ’ın tacı olan kadim Şuşa kentinin Azerbaycan ordusu tarafından düşman işgalinden kurtuluşu, ülkemizde gerçek bir bayramla kutlanmaktadır.
Bu tarihi günde, Türk basınında Ülker Piriyeva’ya konuşan Azerbaycan Parlamentosu’nun milletvekili Meşhur Memmedov, 8 Kasım’ı milli gurur günü olarak nitelendirdi:
“Her şehir, her köy bizim için değerlidir. Her birimiz kalbimizin derinliklerinden bu zaferlere seviniyoruz. Şuşa’nın kurtuluşu bizi iki kat daha mutlu ediyor. 8 Kasım bizim için milli gurur günü. 8 Kasım’da Şuşa’nın kurtuluşu ile ezilen gururumuzu yeniden kurtardık ve dokunulmaz kıldık. Şuşa’nın kurtuluşu ile, bükülmüş sırtlarımızı düzeltmeyi başardık.
Şuşa’nın özgürlüğü, Başkomutan’ın yıllar boyunca sıkı çalışması ve fedakarlığının sonucudur. 8 Kasım, sadece ülkemizde değil, Azerbaycan dışında da, her bir Azerbaycanlının başını dik tuttuğu bir gündür. 8 Kasım, milletimizin kendini onaylama günüdür.
Ordumuzun bu zaferi, Azerbaycan’ın bir devlet ve millet olarak kendisini ve topraklarını koruyabildiğini, topraklarına bakanları yok edip yenebileceğini göstermiştir.
Sayın Cumhurbaşkanı Şuşa’nın kurtuluşu vesilesiyle halkımızı tebrik etti. Biz de bu tebriklere katılıyoruz. Şuşa’nın kurtuluşu vesilesiyle, tüm Türk dünyasını ve tüm dostlarımızı kutluyoruz. Çünkü 8 Kasım zaferi tüm Türk dünyasının da bir zaferidir.
Bayrağımızın daima yükseklerde dalgalanmasını diliyoruz!
ŞUŞA BİZİMDİR, KARABAĞ AZERBAYCANDIR!”